Ny header

Sitter nu hos Wero i Västerås. Kom hit klockan 2 idag och har sen dess varit och handlat och grejer och sen suttit hemma och tittat på tv och grejat med datorn. Bland annat har Wero hjälpt mig att lägga in en ny header på min blogg! Jag gjorde själva bilden själv, men jag har inte lyckats lägga in den på bloggen så det fick hon nu göra! :)
Igår var Carro hemma hos mig och vi planerade Speed nästa vecka, det blev lyckat tycker jag! :) Sen åkte jag och pappa för att hämta min kusin på Skavsta flygplats, men när vi hade väntat där ett tag och de inte hade kommit ringde vi Vinnie som då informerade oss om att det var nästa vecka, pappa hade fattat fel :p så då bar det av hem igen, så kom hem klockan 3 på morgongen och gick upp halv 9 i morse. Hört att man ska sova mer när man är förkyld för att bli frisk, men sömn är överskattat! ;)
Nu blir det tacos och filmkväll, i morrn ska jag träffa the best Emma som jag gick ihop med på Bjärka! Kommer bli sååå kul, har inte träffat henne sen Annas bröllop i maj! Saknar alla därifrån, hoppas vi kan ha en återträff snart <3 ska också till Bjärka med några från skövde någon onsdag ganska snart för att gå på eukarestin (nattvard), så det ser jag fram emot!
Är kvar i Västerås till Söndag, sen bär det av hem igen! :)
(Bild på Wero från Frizon 2009 när det var jätte varmt hela tiden
och alla var sjuka...)

Gårdagens inlägg - idag

Som rubriken antyder hade jag tänkt skriva ett inlägg igår, men så blev det inte, så det jag skulle skrivit om igår skriver jag om idag i stället! :)

Idag får jag iaf ge en dagens hiss. Ingenting jag kommer fortsätta med eller så, men idag (igår) var det faktiskt någon som verkligen förtjänade det!
Igår tog jag det mest lugnt, då jag har blivit förkyld och var hemma och kurerade mig lite. (Får alltid en hemsk hosta när jag är förkyld så jag knappt kan andas och låter som att jag ska kvävas...) men när mamma sen kom hem åkte vi iaf till rese för att köpa tågbiljetter till mig, då jag ska åka till Wero i Västerås i helgen. (Och förhoppningsvis träffa Emma en sväng också...) Mamma har poäng på sitt prio-kort så jag fick köpa biljetterna för dem. Problemet kom med hemresan. Planen var att jag skulle ta en sista minuten hem när jag visste när jag ville åka hem. Men då sa han som jobbade där att det antagligen inte kommer finnas några, så då skulle jag köpa en biljett ändå. Problemet var att det tåget jag ville åka med kunde man inte längre köpa biljetter för att det var så många som hade köpt redan (Trots att jag inte skulle köpa platsbiljet...)
Det är här som dagens hiss kommer in. Han som jobbade på Sj hjälpte mig då nämligen genom att boka mig på ett tidigt tåg och sen skrev han på den och stämplade den så nu får jag åka när jag vill med det tåget som går en gång varannan timma hela söndagen! Så dagens hiss går till Sören som jobbar på resecentrum i Skövde!
Får la ha en dagens diss också...
Dagens diss får nog bli hosta-så-jag-dör-förkylning. Man orkar inte göra någonting, det är svårt att andas och allt blir bara jobbigt!
Senare på kvällen gjorde jag också kycklig á la mormor! Min mormor är väldigt duktig på att laga mat och igår försökte jag mig på ett kycklingsrecept som hon brukar göra, med bland annat soja och senap. Väldigt god! Och jag tycker allt jag lyckades göra den god också... massa god var den!
Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen, snackade med Elsa en stund och så... Just det, fick reda på att min kusin Frank kommer till sverige och hälsar på på torsdag också! Min faster är från Sverige, men gift med en engelsman och deras äldsta son Frank är väldigt internationell, han stannar inte länge på samma ställe. Han har nu bott på många olika ställen i världen, för tillfället är han bosatt på Malta, men nu ska en av hans bröder (Han har 7 bröder och en syster... Det är tufft gjort!) få barn och han bor i Sverige, så nu kommer Frank och hälsar på en sväng! blir kul :)
God bless

Cafébuss

Ja i fredags var jag då tillbaka på cafébussen här i stan. Innan jag gick bibelskolan var jag där så ofta jag kunde (när vår kyrka hade hand om det) från att jag var ca 16 år. Cafébussen är en buss som står varje vecka, oftast lördagar men vissa veckor på fredagar. Vi bjuder folk på gratis fika och ger dem möjlighet till samtal om tro eller om de bara vill snacka allmän goja, livsfrågor och liknande. Många samtal är bara luddigt tjat från fulla människor, men ibland får man verkligen tänka till och fundera på vad man egentligen tycker om vissa frågor.

Den här gången var det inga djupa teologiska frågor direkt, men det kom upp om man skulle skjuta djur, varför man tror på Gud trots att all fakta pekar emot det osv. Jag tror iaf på Gud, för Gud har gjort så mycket i mitt liv och ser ingen anledning till att inte tro på Honom! Han har alltid varit en stor del i mitt liv, mamma berättade att när jag var så där 3-4 år och var sjuk, var det alltid jag som föreslog att vi skulle be för det, före någon annan ens tänkte på det... Det har liksom alltid varit en så självklar grej för mig, Gudsnärvaron har alltid varit stark inom mig och jag har aldrig tänkt att "Gud finns inte" och har svårt att förstå varför jag skulle få anledning att tro på något annat. Att Jesus är Guds son tror jag självklart också på, annars skulle jag inte klara mig kristen... Att tro på detta är nog mer av ett val man gör. Jag har valt att tro på vad som står i Bibeln då den är inspirerad av Gud och därmed tror jag också att Jesus är Guds son som kom till jorden för att rädda mänskligheten! <3
Om jag ska ta ett exempel från mitt eget liv, då Gud har varit närvarande ska jag ta en händelse som var när jag gick på bibelskolan. Jag har haft migrän i många år och det är väldigt jobbigt, jag har varit hemma från skolan för det. I perioder har det varit en gång i veckan, andra perioder mer sällan, men annars ungefär två-tre gånger i månaden. Detta var självklart väldigt jobbigt, det hindrade mig väldigt mycket. Sen var det en kväll när jag hade extrem migrän och bara orkade inte göra någonting. Då gick jag in i fikarummet (antagligen för att dricka vatten eller nåt...) Och då var det en kille i min klass som frågade om han fick be för mig och för att jag skulle bli av med migrän. Och gissa vad? Sen dess har jag bara haft migrän 3 gånger. Och de var i början av december! Skulle tippa på typ den 14:e december... Det är fantastiskt, Gud hör verkligen bön!
Sen idag har jag varit på Sjöhaga. Det var församlingsdag med över 100 pers anmälda. Fantastiskt! Och det bara kryllade av barn. Det var gudstjänst, samtal, femkamp och god mat. Mycket lyckad dag. Jag gillar verkligen vår församling, jag är uppvuxen i elimkyrkan i skövde och är fortfarande med där, mina föräldrar och morföräldrar är också med där. (Farföräldrarna var det innan de dog...) Och jag känner de flesta, iom att jag har varit med så länge. Trots att det aldrig har varit så många i min ålder i vår kyrka har jag alltid trivts bra, kunnat prata med folk från många olika åldrar. Sen var jag ju borta på bibelskola förra året och då hände det mycket, så nu  har jag inte riktigt lika bra koll på vilka alla är, men det är fantastiskt att det kommer så många!
Ska snart gå och lägga mig och hoppas på att min förkylning inte ska bli för allvarlig, då jag hostar så jag redan har ont i bröstet och jag ska till Västerås nästa helg och då vill jag inte vara sjuk! Så detta blir en vecka då jag tar det lugnt och kurerar mig :)

Speed och konstiga drömmar

Idag har det varit en lugn dag, men föregående natt var vildare. I drömmen alltså. Jag drömde att jag var Harry Potter och att Voldemort och hela världen letade efter mig. Därför var jag tvungen att gömma mig, så jag gömde mig under en filt i min säng. Väldigt smart! Mamma hjälpte mig med allt jag behövde och jag visste att trots att jag inte sa någonting så visste mamma att jag älskade henne och var tacksam xD sen var jag och mamma utomhus och gjorde någonting av nån anledning, och när vi kom hem var min farbror Frank där. Åh nej tänkte jag, men det verkade som att han var på min sida, så det gjorde ingenting. Trodde jag. Men sen kom jag på att detta hade hänt förut och då hade han ringt polisen, så då fick mamma stoppa honom. Sen vällde det in massa folk och alla blev typ glada att se mig xD Sen helt plötsligt var jag i en lada och pratade med Oliver Wood (Kapten i Harrys quidditch lag på Hogwarts) och han snackade om att han inte visste om jag hade gjort bra eller dåliga saker mot honom och hans familj xD Sen kommer jag inte ihåg något mer. Sjukt konstig dröm iaf!

Sen idag har vi haft vår barngrupp Speed igen. Vi var uppe på Billingehus och klättrade på klättervägg och gjorde lite lekar. De verkade ha roligt så det var bra! Jag var mest ute, där de fick leta saker och spela upp en sketch där Samuel läste upp saker som alla skulle göra. Det var också en lek med ord, så t ex tappade hjälten hakan och lämnade kvar den, sen efter ett tag tog han upp den och gav den till hjältinnan xD kul, men det var väldigt kallt! Man märker verkligen att det börjar bli höst nu...
I morgon har jag lektion i kreativt skrivande igen. Då blir det att prata om varandras noveller, vi fem som är i seminariegrupp. Lite nervöst att höra vad de har att säga om min! Skrev en novell om "Clownen" som handlar om en tjej som har blivit klassens clown och inte vill det längre.
En fördel med hösten är att man  kan börja använda mössa igen!
(För övrigt har jag gjort mössan själv, blev väldigt nöjd!)

Byt ut pistolen mot munspelet

Det var nog budskapet i den lilla berättelsen jag och min grupp gjorde på kreativt skrivande lektionen idag ^^ det var en väldigt bra lektion iaf, men man får ont i handen iaf, inte van vid att skriva så mkt med penna och papper :p och det regnade inte när jag gick dit! Det går framåt ^^
Efteråt åkte jag till Sara en sväng. Vi åt lite och snackade, det var jätte kul att träffas igen! Var så länge sen... Vi har massa planer för framtiden nu för tiden ;) längtar tills den framtiden blir nutid :p berättar inte mer nu, men ni vet ju redan om vår resa. Vi har dock kommit på fler saker nu idag :D Sen gick vi till stan och köpte garn, för jag ska sticka en mössa till Sara och sen bjöd hon mig på fika! Tack för det, hun <3 sen gick hon till jobbet (Hemmakväll) och jag gick hem och nu sitter jag här!
Sara inne på Rådhusets café! :) mysigt värre <3

Återträff och skyfall

Ja, en kort resumé om vad som hänt sen sist... Igår hade jag hand om söndagsskolan. Vi hade en dans till en väldigt fartig låt och det gillade barnen. Problemet var att vi inte hade dragit ur sladden som kopplade stereon till slingan, så de med hörapparat som satt och lyssnade på mötet hade plötsligt den låten i öronen. Samma sak med de som fick översättning i hörlurar och det var ett par stycken som satt dubbelvikta av skratt. Kul att kunna glädjas ;)
Idag fick jag för mig att det vore kul att platta håret. Det är kul och man kan göra det ibland, inte för ofta för det tar för lång tid. Så det gjorde jag. Sen åkte jag iväg på återträff med Sjöhagaledarna. Det var mysigt och trevligt, fick se massa bilder, som vi sen fick hem också. Det är ett härligt gäng och Sjöhaga hade inte varit samma sak utan dem! Problemet var att när vi åkte hem började vi regna. Jag tänkte ringa hem och be om skjuts, men när vi kom fram till rese regnade det inte så mkt, så jag tänkte att jag skulle gå hem ändå och jag fick sällskap av Karro och Josef. Men självklart börjar det då att ösregna. Så nu har jag inte längre platt hår, utan det har lockat upp sig igen. Så typiskt ><
Jaja, i morgon blir det ektion i kreativt skrivande igen, det ska bli kul! Kommer inte ihåg vad vi skulle prata om imorrn, men det får vi väl se :) och sen ska jag träffa Sara, första gången efter att hon kom hem från Spanien, det ska bli grymt kul! :)
En del av ledargänget, dagen innan deltagarna kom! :)

Pysseldag och galenskaparna

Idag har varit en mycket trevlig dag! Vid halv 3 åkte jag till kapellet i Skultorp. Där väntade Daniel (Ingen annan hade kommit än) och det var pysseldags! Så jag hade fixat bommulstråd och fick lära mig att knyta ett koptiskt radband. Eller egentligen början, jag vet inte hur man gör själva korset... Väldigt kul att äntigen lära mig! Många på Bjärka kunde det och jag ville lära mig, men det blev liksom aldrig av. Jag köpte ett, som var svart för det fanns inga andra färger, så nu hade jag köpt brun tråd och har nu börjat göra ett brunt radband! Tror att det kommer bli grymt snyggt. Under eftermiddagen var det flera som ramlade in och det blev en trevlig skara som var där och pysslade med olika saker och spelade spel.
Efter en sväng till Ica nära Skutorp satte vi oss i kyrksalen och tittade på "Stinsen brinner" av Galenskaparna. Sjukt bra är den! Och det var väldigt hög mysfaktor på detta. Efter det städade vi i ordning och diskade innan vi åkte hem igen. Mycket trevlig kväll, måste bli fler gånger!
Nu ska jag snart gå och lägga mig... I morrn blir det att hjälpa till på söndagsskolan och på måndag blir det återträff med sjöhagaledarna! Det längtar jag verkligen efter, blir kul att träffa dem igen!
Detta är början på mitt radband... lite ojämnt, men skyller på att
det är mitt första någonsin! Gillar färgen iaf...

Min tro

Ja nu har jag skapat en ny kategori; "Min tro". Här tänker jag att jag ska skriva tankar och sånt om Gud och livet. Också om jag har någon fundering eller känner för att skriva om mina åsikter kommer detta också att hamna i denna kategorin.
Så. Jag är kristen. Jag växte upp i kristen familj och har alltid gått i kyrkan, jag går i Elimkyrkan Skövde, som jag har skrivit om flera gånger tidigare. När jag var 12 år döpte jag mig, på ett församlingsläger på Sundsviksgården utanför Udevalla, i havet. Väldigt kallt! I efterhand känner jag nog att jag kanske borde väntat med det beslutet ett par år, för då var min tro fortfarande inte riktigt min egen, utan jag levde mkt på mina föräldrars tro. Men Gud har alltid varit det centrala i mitt liv och jag har aldrig tveka på att Han finns.
När jag var 13 år började jag åka på tonårsläger. (Inte så konstigt eftersom det var det året jag blev tonåring...) Och allt var så lätt. Man umgicks med massa kristna, fick undervisning och hade bön varje kväll. Allt var frid och fröjd. Man började utveckla sin egen tro. Åt båda hållen. Man växte i sin tro, men samtidigt började man också tvivla. Men det är ett steg i utvecklingen till att få en egen tro. För ingen person lever hela livet utan att tvivla. Det gör att man växer mycket och det utvecklar väldigt mkt!
Så efter åren på tonårslägren (Också dessa på Sundsvik, samma plats som jag döptes på...) fick jag sakta en egen tro. Sen blev det ungdomsläger och kristen festival. Festivalen var grymt inspirerande och man kände mer och mer att man behövde göra någonting. Jag och en kompis kände att nu måste vi göra någonting när vi kommer hem! Sen började vi gymnasiet, och vi började aktivera oss i en kristen skolgrupp. Vi började också vara med Cafébussen på stan och prata med folk och bjuda på fika. Det var roligt och man kände att man faktiskt började göra saker för att nå ut till folk.
Tiden gick och jag fortsatte aktivera mig mkt. (Jag försöker inte skryta och säga att jag är så duktig och from, jag bara berättar om mitt liv...) Jag började aktivera mig i kyrkan mer. Min passion för att jobba med barn, datorer och musik kombinerades och jag fick väldigt mycket att göra och var väldigt ofta där och gjorde olika saker. Sen började folk säga till mig att jag kanske ska gå bibelskola. Sagt och gjort, jag sökte. 7 bibelskolor sökte jag till och jag kom in på alla utom en. Till slut valde jag Bjärka-Säby. Jag hade aldrig hört talas om stället förut, men det kändes rätt. I efterhand inser jag att det var Gud som ledde mig dit. Vi var 10 personer i klassen, men det var massa olika aktiviteter där, så vi var inte ensamma. Jag stormtrivdes och jag utvecklades grymt mkt i min tro. Nu är jag tillbaka i skövde, söker jobb. Skulle egentligen vilja jobba i en församling, men det får bli senare. Men jag aktiverar mig mkt nu också, på söndag ska jag hjälpa till på söndagsskolan och spela gitarr.
Så, här har jag gjort en utläggning om min tro, kommer kanske lite mindre inlägg ibland! Gud är god och jag vill aldrig lämna denna tro!

Fullt upp i kyrkan!

Oj oj, vilken dag. Ska kanske börja med att summera att sen sist har jag inte gjort så mkt, skrapade fönster i lördags, hade hand om projektorn i kyrkan i söndags... I måndags planerade jag speed med Linda och var på gospelkör.

Sen i tisdags hade jag en ny lektion med kreativt skrivande. Det var stormigt ute, så det var inte så kul att gå dit, men som tur är har jag inte så lång väg, så det var inte så farligt. Intressant lektion där vi gick igenom några texter vi skulle läst till den dagen och sen gjorde vi en skrivövning. (Där vi för övrigt skulle skriva om vår egen födelse i olika versioner...) Det irriterande var att jag beställde en bok som ska vara som kurslitteratur för två veckor sen, men den hade inte kommit och jag skulle ha läst en text därifrån tills igår. Så igår kväll skickade jag ett mejl till dom och de skrev då att jag antagligen skulle få det idag, vilket jag också fick, så det var skönt!
Idag var det dags för Speed och 100-kamp (man skulle få så nära 100 poäng som möjligt). Problemet var att de som skulle haft hand om det inte kunde, därför fick jag och en till ta hand om det. Det blev mycket krångel på olika sätt och jag hade ingen anning om ifall det skulle gå vägen, men vi gjorde det bästa av situationen och det löste sig! Så jag och Carro åkte dit redan klockan kvart i 12 idag och började fixa. Vi skrev ut papper, rev sönder massa tidningar, kokade pasta, letade reda på saker till en lek och gjorde massa saker. Vi köpte lite grejer och åt mat från Orient Palace (MUMS!) och grejade. Vi var inte så efektiva utan hade det i stället trevligt och tog det lugnt, så det tog till ca 17.00 för oss att göra klart. Egentligen skulle jag gått till vakanspoolen på möte för att anmäla att jag vill vara timanställd (typ äldreboende och sånt), men det hanns inte med, så jag får ta det nästa vecka. Väldigt dumt att de bara har en dag i månaden, det är nog många som inte kan då! Och det här var nog en av de värsta dagarna det kunde blivit. Men det löser sig nog, jag får ta det nästa gång!

100-kampen blev iaf bra till slut, vi löste alla problem som hade uppstått och det blev bra. Drygt 30 ungar som alla har mycket energi och är pratglada kom dit och deltog och jag tror att de tyckte att det var kul. Sen gick vi upp och min pappa hade hand om en liten andakt, innan det tog slut. Nästa vecka blir det klättervägg med Josef, som också var med på Speed förra veckan, för han är bagare och då var han där och bakade tårta. Blir nog kul för dem att se honom igen!
Man har iaf fått en liten inblick i hur mkt ungdomsledare har att stå i och respekten för deras jobb har bara ökat!!!
För övrigt verkar det bli en bra vecka, imorrn ska jag träffa Anna-Sara en sväng, lördag pyssla och titta på film hos Daniel, söndag ha hand om söndagsskolan och sen på måndag är det återträff med ledarna från Sjöhaga! Ska bli väldigt roligt att träffa dem igen, har bara träffat några stycken av dem som var med där efteråt. Så jag ser fram emot detta! Ska också skriva en berättelse som heter "Clownen" till skolan, det kan bli intressant.
God bless

Uppdatering: Englandsresan

Jag kom på att jag och Sara också har bestämt lite mer för vår resa. Eftersom vi använder bloggen för att komma ihåg allt, ska jag skriva upp det här! :) När min familj var hos hennes familj på kräftskiva (Väldigt mysigt för övrigt!) tittade vi lite på internet och vi hittade ett ställe där de spelade in en del av filmen Stolthet & Fördom, nämligen mr Darcys hem. Jag och Sara är väldigt förtjusade i den filmen, så därför tyckte vi att detta var ett nödvändigt stop på vår resa! Eventuellt blir det något mer liknande stop om vi hittar något som passar bra! Vi sa också att vi ska gå på nån typisk engelsk pub och titta på OS som är i London när vi är där. Vi är på fel sida av England, så vi kommer inte ha möjlighet att titta på det på plats.

Vi har också sagt att om vi har tillräckligt med pengar ska vi gå på ett nöjesfält i Blackpool! Där har de europas största berg-och dalbana. När man är längst upp i den ser man bara hav, så det ser ut som att man ska åka rakt ner i havet. Denna åkte min syster med vår pappa när hon var 8 år. Inte jätte roligt för henne, det tror jag inte att hon gör om i första taget. Jag var för liten då, för se om man vågar nu! Annars finns det många andra roliga atraktioner där (Om det är som jag kommer ihåg det... jag var ändå bara 6 år när vi var där...) Men det blir nog jätte roligt och ett bra avslut på vår resa!
Just nu är Sara i Spanien och jobbar som typ au pair, men bara i tre veckor, hon kommer hem nästa vecka! Det ser jag fram emot... Då ska vi börja planera resan på riktigt! Det är ändå bara ca 10 månader kvar ;)

... Angelika

Kom på att jag skulle nämna Angelika (Länkar hennes blogg på namnet) två ggr i inlägget för att jag har träffat henne ett par gånger sen sist, så här kommer hon, i text och i bild! Hon är en härlig tjej och vi har grymt kul ihop! <3
Eftersom William såklart har varit med får han vara med på bild med ;) <3

Uppdatering

Okej, på senaste tiden har jag varit grymt dålig på att uppdatera. (Okej, inte bara på senaste tiden, men iaf) Det har varit en bra tid... Har träffat mkt kompisar och haft det härligt!
I lördags var jag på en vigsel mellan Johanna och John, som gick på samma gymnasium som jag. Det var ett väldigt fint bröllop och de var vackra ihop, jag hoppas att de blir lyckliga tillsammans! Även roligt att träffa lite folk från gymnasiet som jag inte har träffat sen studenten... Fint väder dagen till ära, det kunde inte bli mycket bättre! Vigseln ägde rum i Torbjörnstorps kyrka utanför Falköping.
Sen har jag också börjat på en kurs på högskolan, "Kreativt skrivande". Den handlar om att lära sig skriva noveller. Den verkar väldigt rolig, för i stort sett ända sen jag lärde mig att skriva har jag älskat att skriva, när jag var liten sa jag att när jag blir stor ska jag bli författare. Även om författare kanske inte är planen längre, så gillar jag fortfarande att skriva på olika sätt, så det blir kul! Igår skulle jag ha haft seminarie, vi är i grupper om fem som ska disskutera varandras historier och ge kritik, men eftersom att det var första gången igår hade vi bara ett testseminarium. Problemet var att vi var fyra av fem där, men det var ingen lärare där. Vi väntade en timma och sen gick vi, för hon hade fortfarande inte dykt upp. Sen visade det sig att hon var hemma för vård av barn. Lite irriterande, framför allt för att jag hade en hemsk huvudvärk den dagen som jag var tvungen att stå ut med! Men vi lärde känna varandra lite bättre, så något positivt var det ju i alla fall :)
Sen hade jag också som plan att jag skulle plugga latin på distans, men jag tror inte att det blir så. När jag läste lite om vad som krävdes av en också, kände jag att det är bättre att fokusera på en kurs i taget, framför allt när jag vill kombinera jobb med studier, så det får nog vänta!
Sen har en ny termin av Speed (vår barnsamling i kyrkan) börjat. Första gången kom det 37 barn, andra 43 och då var nästan alla barnen från första gången med också. Det har börjat väldigt bra och det är en härlig skara! Det var fullt med liv och stoj och stim, de har så mycket energi! I onsdags hade vi en konditor på besök som bakade tårtor, mycket intressant att se! Jag trivs väldigt bra där, älskar att ta hand om barn! Och det är kul att märka hur kul de tycker att det är. Har sett fler av dem utanför Speed, sånna som bor i närheten av där jag bor och de blir alla så glada när de ser en! Då känner man sig verkligen uppskattad...
För övrigt lever jag vidare, söker jobb, umgås med fantastiska vänner och upplever nya saker varje dag!

Tittar nu på bröllopsfixaren och bara tar det lugnt!
Tittar nu på Bröllopsfixaren och tar det lugnt!

God bless
RSS 2.0