Gengåvan, hus på hjul borta och grillkväll...

Idag har det hänt ganska mkt. Det började med att jag vaknade en minut innan klockan ringde klockan halv 8 (Jag brukar inte ens kunna vakna av klockan klockan 10...!) och sen gick jag till Gengåvan. Det var bara folk från vår kyrka, så det var kul att se massa bekanta ansikten.
Sen ringde en av medlemmarna i EFK Väst kommitén från vargön, för han skulle köpa vår husvagn och han ville komma och hämta den idag. Så efter en förmiddag med att ställa upp filmer och pärmar och grejer i hyllorna (De semesterstängt, men öppnar på tisdag så vi gjorde i ordning inför det) gick jag och hem och plockade ur alla grejer som vi hade klar i husvagnen och sprang runt och letade efter gasoltub, reservdäck och nycklar (hittade bara gasoltuben, för vi hade slängt reservdäcket och nyckeln var bara borta...) och sen kom de för att hämta den. Allt gick bra och nu har vi inte längre den kvar, det har jag blandade känslor för.
Vid halv fem kom Linda, för vi skulle hem till Gunnel i kyrkan på grillkväll. Vi åkte dit och var först av alla där, men senare droppade resten in. Alla var ca 10-15 år äldre än oss minst, men det var ändå väldigt trevligt! Vi satt och pratade, grillade, åt, tjötade lite mer och bara hade allmänt härligt. Gunnel gick också igenom hur sjöhagalägret kommer att vara upplagt nästa vecka, för det är hon som frågade mig om jag ville komma med dit och jag visste ingenting, eftersom jag aldrig har varit där förut.
Sen blev det dags för att åka hem, för vi var trötta och Linda var tvungen att åka hem och packa, för hon ska till Gullbranna med sina föräldrar i helgen. I morgon blir det att städa och fixa hela dagen, för på sena eftermiddagen kommer mina föräldrar hem igen! Blir kul att se dem igen!


Hej då, kära pimpade husvagn! Tack för dessa åren ;)

God bless

Dag hos morföräldrarna

Idag vaknade jag hyffast tidigt av att morfar ringde mig. Han frågade om jag ville komma till dem en sväng, så det blev det. Det slutade med att jag stannade där hela eftermiddagen plus en bit av kvällen. Det har varit en mycket trevlig dag med rummikubb, korsord, sitta ute och vila och Allsång på Skansen. Skönt att komma iväg lite och göra någonting annat!

Natten till igår kom Nathalie hit ca tio i två. Vid 3 hittade vi kort med frågor på som hör till något spel och vi började fråga varandra frågorna på skämt och jag vet inte hur det gick till, men plötsligt var klockan halv 7 på morgonen och vi var fortfarande vakna. Så då gjorde vi oss i ordning och gick och la oss. Kändes konstigt att gå och lägga sig när det var så pass ljust och var på väg att bli ljusare! Sen sov vi till ca halv 2 och då gick vi upp och gjorde pytt i panna. Sen blev det en slapp dag eftersom vi var så sega efter natten och sen åkte hon hem till sig tjugo i tio på kvällen.
Det är ganska tomt att vara hemma ensam i ett så här stort hus hela dagarna, men det är skönt också, förutom på nätterna. Tur att vi har larm, då känner man sig iaf lite tryggare! Men jag fixar och grejar i mitt rum och gör lite andra saker, så det går ingen nöd på mig! I morgon ska jag träna tänkte jag, måla ett täsers, rensa lite ogräs och sen träffa Linda en sväng. Med henne blir det antingen bad eller film, beroende på vad det är för väder. (Hoppas på bad!!) Sen på torsdag ska jag med mormor och morfar till Gengåvan och hjälpa dem att ställa upp böcker, eftersom de snart ska öppna igen efter att ha haft semesterstängt. Om jag inte får något jobb kommer jag kanske hjälpa till lite där även senare, för att ha någon typ av sysselsättning och att få lite meriter. Känns ganska bra!
Så det här känns som en bra vecka ändå, trots att den stundvis är lite seg! Och jag ser fortfarande fram emot att vara lägerledare nästa vecka!
Morföräldrar <3

God bless

Myskväll

Åter en slappardag. Men plockade i alla fall i ordning en del så att det var ganska städat. Jag hörde ett pipande med ganska långa mellanrum hela morgonen och lyckades inte lokalisera det, men efter ett samtal till mina föräldrar insåg jag att det var brandvarnaren som hade dåligt batteri. Men jag hittade inga batterier, så den fick fortsätta pipa hela dagen. Bara lite irriterande... ;)
I morgon ska jag ta tag i mitt liv och fortsätta rensa mitt rum (försöker rensa igenom det så att jag ska kunna få plats med grejerna som ligger över hela golvet...)
Nu på kvällen fick jag i alla fall besök. Caroline kom hit och vi gjorde varma mackor med skinka och mozarella. (Väldigt gott, rekomenderas starkt!) och sen tittade vi på film ett tag. Sen tog hon ut batterierna ur brandvarnaren så jag skulle slippa bli galen pga ljudet.
Nu har hon åkt och jag väntar mer besök. Nathalie kommer in till Skövde klockan halv ett och då har sista bussen hem till henne gått, så hon får sova hos mig i natt. Jag fick dock precis reda på att hon är fast i Alingsås, tack vare allas vårat kära västtrafik, så vi får väl se när hon dyker upp!
Verkar som att mina föräldrar inte kommer stanna så länge som det var tänkt från början, så jag kanske inte blir ensam hemma så många dagar till ändå! Det får vi väl se...


Första filmen vi såg...


... och andra filmen vi såg!

God bless

Dåligt med sömn och slapp dag!

Detta har varit en vecka med dålig sömn. Har somnat efter 3 varje natt, närmare fyra. Igår började det åska vid två och då gick det inte att somna, men sen vet jag inte vad det var, jag låg vaken till klockan halv 5 och kunde verkligen inte sova. Sen somnade jag iaf till slut, men vaknade igen halv 10 för pappa väckte mig. Vid 11 begav de sig på resa uppåt i landet, så nu är jag ensam kvar hemma ett litet tag medans de är på semester! Det blev en fortsatt slapp dag, satt vid tv n ett tag, sen vid 6 kom Nathalie en sväng och vi åt tacos och tittade på film. Mysigt värre!
I morgon blir det filmkväll med Carro, sen får jag försöka aktivera mig själv i veckan så jag inte bara sitter hemma och gör ingenting! Sen taggar också för barnlägret jag ska vara ledare på nästa vecka!

God bless
Love and other Drugs, filmen jag såg med Nathalie.


Så här på kvällskvisten underhåller jag mig med denna!


GB planering!

Det första inför resan planerat! (Ja, vi är ute i god tid... men det kommer bli awsome!)vi har nu bestämt att vi ska åka till Edingburgh ett par dagar och då ska vi besöka ett slott som inspirerade till Hogwarts i Harry Potter böckerna. Vi har också sagt att vi ska flyga till Glasgow och sen åka runt lite i Skottland, sen åka ner på västkusten neråt in i England, ner till Liverpool och åka hem därifrån. (Med stop på vägen så klart) Vi kommer antagligen att fråga om vi kan bo hos min faster någon natt också. Det kommer att bli grymt det här! Det verkar som att vi kommer planera in detta i minsta detalj, men vi planerar och det kan hända att det inte alls blir som vi planerar och vi ska bara planera vissa saker, vissa platser men sen får vi se vart vi stoppar mellan dem.
Återkommer med mer planering när det kommer!

Nytt försök...

Jag blev inspirerad av Sara och tänker nu göra ett nytt försök till att börja blogga igen. Förra gången gick det ju inte så bra, men jag ska verkligen försöka hålla igång det. Sen sist har jag flyttat tillbaka till Skövde och nu håller jag på och söker jobb. Hänger mest med vänner om dagarn nu för tiden ^^ idag var jag först med Sara och vi bakade kladdkaka, sen åkte vi till Pingstkyrkan där det bjöds på nice häng, fika och dansmatta med massa schyssta människor. Svettig men glad åkte jag sen hem och nu är jag här.
Igår började jag och Sara planera semester. Långt i förväg. Vi planerar nämligen att åka till Storbrittanien nästa sommar, för det är något som vi båda verkligen skulle gilla, så vi tänker åka runt i Skottland och England ett tag. Kommer bli helgrymt! Hon är en väldigt härlig människa måste jag säga!
I morgon åker mina föräldrar uppåt i landet på semester, så då blir jag ensam en vecka. Får försöka sysselsätta mig ändå och träffa vänner och morföräldrar så att det inte ska bli så ensamt! Men ska bli kul att vara ensam hemma ett tag också :)
Sen veckan efter är det nu bestämt att jag ska vara ledare på ett barnläger på Sjöhaga och jag fick reda på att ett par andra jag känner ska vara det också, så det ser jag verkligen fram emot! Skönt att hitta på saker ändå på dagarna och eftersom jag både gillar att jobba med barn och att åka på läger tror jag att det kommer att bli jätte kul!
Förhoppningsvis bloggar jag snart igen... Annars får ni ha det så bra!
God bless
RSS 2.0