Flytta hemifrån... hmm...

Idag var jag ledare för Speed igen (barngruppen i vår kyrka) och det var lika underbart som vanligt, helt underbara barn! Vi hade småstjärnorna, och jag kände mig gammal. Tydligen var det nämligen väääldigt längesen som småstjärnorna gick... Vi frågade om de visste vad det var och de sa "Vi har kört det i skolan någon gång..." och skolorna måste fått inspiration från småstjärnorna och då kan man tänka att de kanske borde förnya sig lite och kalla det för talang eller nåt, eftersom dagens barn inte vet vad småstjärnorna är^^

Men i alla fall, det var inte det jag skulle skriva om. På slutet av samlingen så hade en annan ledare lite avslutning och då pratade hon om att jag och min syster ska flytta härifrån i höst och därmed inte längre kommer vara kvar som ledare, vilket alla tyckte var jätte tråkigt. När vi sen hade fika var det en tjej, som för övrigt spelar i en stråkorkester som är nedanför min (jag spelar cello, hon spelar fiol) och frågade om jag då också skulle sluta i orkestern (vilket jag så klart ska) och hon tyckte att det var tråkigt.

Jag känner att jag skriver mycket innan jag kommer fram till någon poäng, men i alla fall. Jag börjar nu inse hur mycket jag kommer sakna de här barnen när jag flyttar härifrån. Efter ett år som deras ledare börjar man få en typ av relation till dem och de börjar öppna sig mer och mer för mig, vilket är väldigt roligt och jag vill inte lämna dem, trots att jag vet att jag inte kan stanna kvar, för jag känner att jag är redo för bibelskola och att det är det jag borde göra, så det blir flytt. Det här var egentligen själva poängen.

Det är sjukt kort tid till studenten (37 dagar) och det är sjukt mycket att göra tills dess, jag börjar bli ganska stressad. Men samtidigt ska det bli kul och jag ser fram emot det. På måndag ska jag och en kompis på intervju hos sommarlovsentrepenörerna och jag hoppas verkligen på att få det jobbet. Det vore så bra att få göra precis vad man ska göra och arbeta när det passar osv. och ändå få pengar, jag vet inte än om jag får något annat jobb och jag behöver verkligen pengar, så det får jag verkligen hoppas på.

Lite tankar bara så här på kvällskvisten^^ chao

Bra dag!

Idag har det varit en bra dag. Vi hade opponering på samhällen och jag trodde att jag skulle få värsta sågningen på min uppsats, men det var mest possitivt. Eftersom jag hade det idag, så slipper jag ha samhäll på fredag, så då har jag bara en lektion 13.10, vilket känns väldigt skönt.

När jag kom hem fick jag ett brev från Strandhems bibelskola om att jag hade blivit antagen. Igår fick jag också brev om att jag har blivit antagen på Bjärka-Säby. Det känns väldigt kul att det börjar komma, så man känner att jag kommer ha någonting att göra i höst. Jag känner att det kommer bli väldigt skönt att komma iväg och börja på bibelskola, så jag liksom får en ny start. Jag hade också en telefonintervju med en kille från Glimåkras folkhögskola och jag insåg då att jag nog har väldigt meriterande saker inför bibelskola, så som cafébussen, spela och sjunga i kyrkan, projektortekniker, barnledare, m.m. och jag tycker att det kändes väldigt bra, jag tyckte att han verkade få en väldigt possitiv, och rättvis bild av mig så det känns bra.

Jag har sammanlagt skickat in till 7 bibelskolor, det svåra blir bara att bestämma vilken jag ska gå, men jag får hoppas på att Gud ska leda mig i mitt val och att jag ska komma på vilken jag ska få ut mest utav.

Idag var jag också ledare på barngruppen Speed i kyrkan, det är ett väldigt härligt gäng, och jag kommer verkligen sakna dem när jag flyttar härifrån!

Ja, det var min dag typ :P jag är glad, men trött. I morgon ska jag ev. gå ut och fira en kompis som fyller 18, om det inte är en för stor risk att jag blir sjuk, jag får verkligen inte bli sjuk till på lördag, då jag och två kompisar ska ha en ungdomsgudstjänst, som är vårt projektarbete nu i trean. Jag börjar bli nervös, men jag tror att det kommer bli grymt bra!

Ny blogg!

Jag kände att det var dags att börja blogga igen, men i stället för att ta upp min gamla blogg så startar jag om på nytt! Jag känner att jag behöver skriva av mig lite ibland och en blogg är det perfekta stället för detta. Jag heter Stina och jag går tredje året på IT-gymnasiet i Skövde. Jag är kristen och fick reda på att jag åt minstonne kom in  på en av bibelskolorna jag sökte resten har jag inte fått något svar på än^^ hoppas också på sommarjobb i sommar. Idag ska jag vara glad och inte börja med tråkiga saker direkt, så vi slutar här :P
bye

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0